Haartrends 2022

Dit worden de haartrends van 2022

Het jaar 2022 staat alweer bijna voor de deur. Nog enkele weekjes en we mogen het nieuwe jaar weer inluiden. Een nieuw jaar betekent natuurlijk ook weer een jaar vol nieuwe haartrends. We kunnen verklappen: 2022 belooft een leuk jaar te worden op het gebied van haartrends. In dit artikel behandelen wij dé haartrends van 2022. Lees je mee? Daar gaan we dan!

Naar de kapper voor de leukste haartrends

Hieronder vertellen wij jou de leukste haartrends van 2022. Ben je op zoek naar meer inspiratie of wil jij de nieuwste haartrends uitproberen op jouw kapsel? Ga dan eens naar de leukste kapper van Groningen: Petra’s HAAR Familie.

Haarclipjes

Naar verwachting worden haarclipjes helemaal hot in 2022, waar ze eerst nog werden gezien als vooral handige tools, denken wij dat de haarclips in het nieuwe jaar een echte haartrend worden.

Sjaaltjes

Een leuke zomerse haartrend, sjaaltjes! Of het nu gaat om het beschermen van je haar of voor de zomerse uitstraling. De sjaaltjes worden dé zomertrend van 2022.

Lang haar weer helemaal terug

Het lijkt er op dat lange lokken weer helemaal terugkomen en wel in het jaar 2022. Laat je haar dus lekker groeien in 2022!

Vlechtjes

In 2022 weten wij bijna zeker dat we veel nonchalante vlechten gaan zien. Of het nu gaat om lang haar of kort haar. Nonchalante vlechtjes ontbreken zeker niet op de lijst van haartrends in 2022.

De pony

Pony’s zijn er al jarenlang, ook dit jaar ontbreekt de pony niet in de nieuwste haartrends van het nieuwe jaar. De meest populaire pony wordt de populaire curtain bangs.

Buckethat

Buckethats worden met het jaar populairder. Het is dan ook helemaal niet gek dat ook in het nieuwe jaar buckethats helemaal hot zijn.

Op zoek naar bruidskapsel trends?

In het jaar 2022 staan er natuurlijk ook weer onwijs veel nieuwe bruiloften voor de deur. Niks is mooier dan een bruiloft te hebben met een bruidskapsel waar je trots op kunt zijn. Ben je op zoek naar de mooiste bruidskapsel trends? Ga dan eens langs bij Petra’s HAAR Familie. De plek voor bruidskapsels in Groningen.

In samenwerking met Up Online Marketing

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen